20 års jubilæum

print
I år fejrer vi, at det er 20 år siden, en lille gruppe af nordiske MI trænere, heriblandt Christina Näsholm og Tom Barth, arrangerede det første Nordiske MINT forum, med fokus på at fremme læringen af motiverende samtaler (MI) – til andre.

Siden da er MINT Nordic (MI Network of Trainers, den nordiske gruppe af MI trænere), vokset til lidt over 250 medlemmer fra Danmark, Norge, Grønland, Island og Sverige. Vi er således den største gruppe af MI trænere uden for USA, som sætter aftryk i de nordiske lande og internationalt.

Hvert andet år arrangerer MINT Nordic et nordisk forum, og i år er det MINT Group i Dalarna, Sverige – der med støtte fra regionen Dalarna, er vært for begivenheden.

Programmet er begyndt at tage form. Vi ved allerede, at der d. 14 -15 september afholdes flere åbne foredrag og workshops for alle MI interesserede. Den 16-17 september vil der være forum for MINT medlemmer. Snart vil der komme flere detaljerede oplysninger om indholdet af programmet – så reservér allerede nu datoerne, hvis dette kunne have din interesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.